вторник, 10 април 2012 г.

Не забравяй


Не забравяй да летиш

7 Споделени мисли:

почистващи препарати каза...

С възрастта много неща забравяме... а най-много да се радваме на дребните неща.

доставка на алкохол каза...

Хубав израз - DONT FORGET TO FLY... колкото и да порастваме не бива да забравяме да летим, да мечтаем и да оставим едно малко кътче с детски желания....

diva каза...

НЕ ЗАБРАВЯЙ ;)
(прегръдка)

почивки Мексико каза...

Посланието да не забравяме да летим е много красиво. Независимо какво ни се случа и колко сме стари не бива да спираме да мечтаем и да се надяваме. Трябва да летим в своите мечти, дори и да знаем,че са недостижими, все пак от там идват силите ни да се борим с живота.По този начин даваме сили и на своите деца, да не спират да се надяват и да искат още и още от прекрасния живот.Поздравления за хубавата тема и снимка, която си сложил на страницата, ще се надявам по често да ни радваш с публикациите си.

екскурзия египет каза...

Хахаха, много ми хареса снимката. По много добър начин представя идеята да не забравяш да летиш. Определено човек понякога има нужда да прочете някоя и друга такава простичка мъдрост. С тези земни грижи забравяме да погледнем над нещата и да видим наистина стойностното. Забиваме поглед надолу и задълбаваме вместо да погледнем нагоре към небето и да видим простора. Човек трябва да поддържа някакъв баланс, да не отлита твърде много в небесата, но и да не задълбава твърди много в земните грижи.

перилни препарати каза...

Грабна ме веднага този надпис.Избора да бъде поставен върху книга е многозначителен.Можем да започнем да летим четеейки някакви истории, които да ни прехвърлят в друг свят.Понякога е добре човек да е о извиси над реалността в която живее, не само в сънищата.Разбира се да не забравя, къде се намира де хахах Четенето на книги ни обогатява като хора, изгражда ни донякъде като личност и може би затова надписа е сложен върху тях, че не бива да забравяме да летим в своят живот.

парфюми каза...

Каквото и да става не бива да спираме да мечтаем и да летим.Хубав надпи.

Публикуване на коментар