четвъртък, 2 февруари 2012 г.

И се разтапя там като снежинка...


А сега започни да правиш това, което искаш. Ние не живеем във вечността. Ние имаме само този момент, който искри като звезда на дланта ни и се разтапя там като снежинка.

4 Споделени мисли:

ранни записвания 2012 в Бодрум каза...

прекрасен блог, много хубави публикации къси но съдържателни, прекрасни са - наистина имаш много хубав стил и умение да пренесеш мисълта - продължавай да постираш и да споделяш тук с всички нас, много поздрави и до скоро, приятен ден на всички

диабетични храни каза...

Много хубаво сравнение. Настоящия миг наистина е като снежинка, за това трябва да му се насладим!

диабетични храни каза...

Това,което пишете в своята статия е много красиво и звучи така истинско...."А сега започни да правиш това, което искаш. Ние не живеем във вечността. Ние имаме само този момент, който искри като звезда на дланта ни и се разтапя там като снежинка." именно ние живем сега и нашият живот е това което правим точно в този момент, който отлита мигновенно. Не е нужно да се чудим и да чакаме да тръгнем на някъде или да предприемем първи някакъв стъпка, а щом искаме направо да действаме.Страхотна и снимка сте качили, блога ви е интересен.

записвания за Гърция каза...

Много красиви думи , силно въздействащи на всеки един,който ги прочете се замисли над живота си и това,което е направил до този момент.Спокойно тегли чертата и пише това което е направил заради някой друг и от другата страна, нещата,които е искал той и за които е мечтател.Много е тъжно ако си направим една такава равносметка коя от страните ще излезе повече, силно се надявам да бъде втората.С изборите,които сами сме взели, без влиянието на околните.КАКТО КАЗВАТЕ И ТУК, ЖИВОТЪТ НЕ Е ВЕЧЕН.Продължавайте да ни пишете, действате ни положително.

Публикуване на коментар