неделя, 27 ноември 2011 г.

Куражът


Куражът е страх задържан минута повече...

7 Споделени мисли:

биопродукти каза...

Да имаш кураж незначи, че не те е страх. Точно обратното: въпреки, че те е страх имаш куража да направиш нещо!

Mechtatelkata каза...

:)

Екскурзии Барселона каза...

"Куражът е страх задържан минута повече..." силни думи. И въпреки това го правиш....... и снимката е красива.

почивки Мексико каза...

"Куражът е страх задържан минута повече" красиво изречение поднесено под тази великолепна фотография.Понякога колкото и да ни е страх от нещо, все пак знаем, че трябва да го направим и го правим, това е да имаш куража, вече дали ще е минутка или пет от теб зависи, дали ще изпуснеш шанса си или ще го подариш на някой друг.Направо трябва да действаме, да не мислим, просто да скочим, за да не пропуснем нещо.Снимката е много подходяща, една пустиня в която ако озовеш ако седиш на едно място никога няма да намериш оазис, трябва да се движиш и да действаш!

екскурзия египет каза...

Хм, интересна мисъл за куража, но има нещо вярно. Някъде бях чула или чела, че да имаш кураж не означава да не те е страх, а въпреки страха да направиш нещо. Нещо подобно беше. Наистина е така. Случвало ми се е един два пъти да преодолявам страха, но по-скоро от чувство на гордост, да не се изложа... Може би ако сама трябва да действам без странични стимули не бих била толкова смела.

перилни препарати каза...

Пустинята символизира голяма сила и мощ.Тя е напълно непредсказуема,може да очакваш всичко по всяко вре,е.както ги грее и напича жестоко слънцето в следващият момент може да се зададе пустинна буря.Изборът да я поставите с надписа , че "Куражът е страх задържан минута повече." е много подходящ,поздравявам ви и се надявам по често да споделяте с нас. Блога е хубав.Изображението е идеално за картина в спалня.

парфюми каза...

Страхотен пейзаж от пустинята.Пясъкът е като злато.Блогът е доста любопитен с много информация.

Публикуване на коментар